Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Vedenie gastronomickej prevádzky, kontrola stredísk-inventúry.
- Sledovanie správnych skladovacích zásob, organizácia a príprava akcií.
- Organizačné vedenie zamestnancov riadených prevádzok.
- Kontrola dochádzky podriadených zamestnancov.
- Spolupráca s marketingovým oddelením.
Zamestnanecké výhody, benefity
ubytovanie, vstup do wellness
Informácie o výberovom konaní
Kontaktujeme iba vybraných uchádzačov, ktorých pozveme na osobný pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Pokročilý (C1) alebo Nemecký jazyk - Pokročilý (C1)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
práca s ľuďmi - vedenie kolektívu
odolnosť voči stresovým situáciám,
hotelová škola výhodou