Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Pripravovanie teplých, studených a diétnych pokrmov.
- Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie.
- Servírovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním.
- Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad HACCP
- Vytváranie jedálneho lístka
- Zodpovednosť za chod kuchyne a jednotlivých stredísk a plánovanie rozpisov služieb
Zamestnanecké výhody, benefity
zamestnanecká strava, ubytovanie, vstup do kúpeľov
Informácie o výberovom konaní
kontaktujeme len vybraných uchádzačov, ktorých pozývame na osobný pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
stredné odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Ruský jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Základy
Microsoft Excel - Základy
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
požadovaná prax min. 3 roky